Hieronder volgt een beschrijving van de medewerkers van Atvies: Ilona Gorissen en Sander Gorissen.

Ilona:
“Ik ben een gediplomeerd pedagoog en een aantal jaar geleden heb ik een eigen praktijk, Atvies genaamd, opgericht.
Uiteraard heb ik weet van de door ons gebruikte technieken door mijn studie pedagogiek en ik waarborg in de praktijk enerzijds een leuke, huiselijke sfeer en anderzijds toch een degelijke, rustige leeromgeving.
Inmiddels heb ik al mijn (onze) leerlingen met sprongen vooruit kunnen helpen. Ik ben degene die fulltime aan het werk is en de leerlingen elke week een aantal keer ziet, ongeacht of ze apart worden beleid door andere medewerkers.
Mijn motivatie om huiswerkbegeleiding aan te bieden, ligt in het feit dat ik zelf ook een aantal jaren op school heb geworsteld met de goede leerwijze.”
Specialisatie: leerlingen begeleiden in het algemene leerproces en de dagelijkse gang van zaken in de gaten houden.

Sander:
“Ik heb in 2006 mijn gymnasium-diploma behaald, studeer aan de Universiteit Maastricht en ben begonnen nu aan mijn master Staats- en Bestuursrecht (dat valt onder de stroming Nederlands Recht). Ik zorg er vooral voor dat iedereen die het op een moment nodig heeft, zijn aandacht voor specifieke stof krijgt, waardoor de individueel gerichte aanpak gehandhaafd blijft.
Niet alleen voor de concrete vakkennis ben ik inzetbaar, ook van de abstracte “leerkant” heb ik kaas gegeten. Ik heb namelijk een cursus leer– en hersentechnieken gevolgd. Daarin zaten snellezen en mindmappen geïntegreerd. De cursus stond in het teken van het geheugen en de beste manier om onze hersenen te trainen en gebruiken. Dit gebruik ik niet alleen dagelijks voor mijn eigen studie, maar natuurlijk kan ik dit alles ook overbrengen op de leerlingen.”
Specialisatie: algemene vakken zoals Nederlands, klassieke talen en “alfa-vakken” als geschiedenis, economie en aardrijkskunde.